Welke schoenen te dragen met die hete nieuwe minirok

Stel, je hebt jezelf heel mooi gekleed, met een flink ontzagwekkend overhemd of top, een zoete leren jas, maar een onbeslist schoeisel. Als u nog steeds niet een juiste paar schoenen te vinden dan is mijn beste vriend bent u op de juiste plek. Het is een zeer moeilijke zaak om een perfecte schoenen te dragen met de leren rok of een minirok te kiezen. En vaak u suggestie te nemen van je vrienden over. Nu, heb je niet nodig om nog meer suggesties te nemen, In dit artikel vindt u de perfecte antwoord van uw vraag te krijgen.

wdv20l-l-610x610-dress-nicedress-partydress-shoes-gray-short-sparkly-jewels-sparklingdress-open-grey-heels-beautifulldress-promdress-shortpromdress-cutedress-sweet-silver-prom-shortdress

Draag een mini / leren rok om te pronken met je benen. De verkeerde schoeisel keuze kan eigenlijk aandacht te vragen voor dingen die je niet wilt laten zien. Hier zijn een paar keuzes om te dragen met je mini / leder en een paar keuzes te vermijden.

Sandalen – Mini skirts benadrukken de benen, en een grote keuze om dat te doen is wedge sandalen. Geweven en strappy stijlen, allemaal super, maar sandalen moeten openstaan toed zijn. Een gesloten-teen sandaal is een beetje veel voor een ongedwongen mini.

Flip-flops – Als u wilt ontspannen te gaan, flip flops zijn een goede keuze. Als de mini is simpel, je kunt echt kleden de look met een flip flop die heldere afwerking zoals metallics of kralen heeft.

Flats – Woningen kan er geweldig uit met korte rokjes. Kijk voor een eenvoudige stijl en koppelen met een toevallige korte jurk voor een look die pronkt met je benen!

Sneakers – Ja, sneakers. Ze zijn zeker casual, maar kan werken met een ongedwongen minirok als denim. Je moet grote dikke sneakers, of sneakers te voorkomen met veel gewicht. Ga voor slanke sneakers die helpen de aandacht vestigen op de benen.

Keuzes om te voorkomen dat – Velen van ons hebben geen model perfecte benen hebben, en dus sommige schoenen is waarschijnlijk niet helpen en te benadrukken wat we hebben gekregen.

Ankle Boots – Deze laarzen kan maken vrouwen benen er zwaarder en korter dan ze in werkelijkheid zijn. Ook slanke kuiten kunt kijken verloren in een grote boot.

Stiletto Heels – Je bent al pronken met je benen met een mini rok, en het toevoegen van naaldhakken zou te veel zijn. Zij mogen sexy, maar het is ook mogelijk dat de gehele uitstraling gewoon goedkoop. Hetzelfde kan gezegd worden van hoge hakken Pumps Clogs- Are you kidding me? Ook, blijf weg van omvangrijke schoenen, of traditionele schoenen zoals Oxfords.

Minirokken vaak suggereren een sexy look, dus koop sexy schoenen te gaan met een mini rok. Kies schoenen, zoals enkellaarsjes of stiletto’s, om te dragen met een minirok en toon uw prachtig en sexy benen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Gatim – Van een Nederlandse vrouwen lifestyle blog 2017