Vier natuurlijke huidverzorging oliën die je nodig hebt om bewust te zijn van

Iedereen is op zoek natuurlijke huidverzorging in een of andere vorm. Ik wilde meer weten over natuurlijke oliën die worden gebruikt of kan worden gebruikt voor huidverzorging weten. Wikipedia definieert natuurlijke huidverzorging is de verzorging van de huid met behulp van natuurlijke ingrediënten vervaardigd zodanig om de integriteit van de ingrediënten te behouden. Natuurlijke ingrediënten lijken botanisch worden ingrediënten die momenteel in bestaande of gevormd door de natuur. Ik denk dat je kon redelijkerwijs vissen toevoegen als bron voor natuurlijke ingrediënten (zoals visolie) en niet volledig afhankelijk zijn van de plant leven van de wereld als je enige bron van natuurlijke ingrediënten. Echter, het een ding dat lijkt overeen te komen is dat de ingrediënten moeten hun integriteit behouden en niet worden gewijzigd door enkele verwerkingsmethode zo’n koken. Met deze definitie in gedachten, zou oliën die gebruikt kunnen worden in natuurlijke huidverzorging daarom visolie van een soort vis of een olie uit kruiden, wortels, groenten en bloemen zijn. Laten we praten over vier oliën die mijn onderzoek vond zijn bruikbaar als onderdeel van uw huidverzorging regiment.

oil

Visolie is iets wat ik beschouw als een natuurlijk ingrediënt dat gaat vaak over het hoofd gezien als het gaat om de huid zorg. Het grootste voordeel van visolie is wanneer het wordt gegeten, en huidverzorging is heel erg beïnvloed door wat je eet ondanks dit vaak over het hoofd gezien. Visolie bevat omega-3 vetzuren, waarvan eicosapentaeenzuur (EPA) heet. EPA helpt de huid door het reguleren van de olieproductie te verhogen hydratatie en acne te voorkomen en kan zelfs de skins verouderingsproces te vertragen hoe snel je huid ontwikkelt rimpels te vertragen. Bovendien, omdat zowel EPA is een antioxidant en een anti-inflammatoir middel, dat zowel beschermt de huid tegen beschadiging door de zon en helpt zon schade te herstellen.

Druivenpitolie is een effectieve moisturizer en toner die wordt gebruikt in verschillende huidverzorgingsproducten, zoals lippenbalsem en crèmes. Het bezit samentrekkende eigenschappen die zal helpen draai de huid. Het is ook rijk aan antioxidanten die je lichaam te herstellen beschadiging van de huid gedaan door de zon helpt.

Hazelnootolie helpt ook te scherpen en de toon je huid, maar ook wordt gebruikt in de zon verzorgingsproducten vanwege zijn vermogen om te helpen uit te filteren schadelijke stralen van de zon. Het is geweldig voor de vette huid, omdat het niet de poriën verstoppen en dringt makkelijk de huid.

Avocado olie zoals druivenpitolie, dat het rijk is aan antioxidanten, maar het heeft de toevoeging van sterolins. Sterolines helpen littekens, ouderdomsvlekken en huidbeschadiging veroorzaakt door de zon te beperken. Het is een effectieve moisturizer en is diep in de huid die ideaal zijn voor de rijpere of een droge huid maakt. Belangrijker nog is het iets dat de toename van Collegen in je huid, die zal helpen om uw huid stevig en rimpels te verminderen bevordert.

Nu dat je begrijpt wat sommige van de natuurlijke oliën die gebruikt kunnen worden in uw eigen huidverzorging regiment, zorg ervoor dat de follow-up van uw onderzoek door het houden van een oog op de etiketten van de gebruikte ingrediënten in uw huidverzorgingsproducten te herkennen. Visolie wordt vaak over het hoofd gezien omdat het een voedingssupplement en niet gebruikt in huidverzorgingsproducten. Maar druivenpitolie, hazelnoot, en avocado olie zijn te vinden in een aantal van de natuurlijke huidverzorgingsproducten die u zou kunnen worden gebruikt of wilt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Gatim – Van een Nederlandse vrouwen lifestyle blog 2017