Tips voor winkelen en onderhoud van de Trouwjurken Vintage

Bruidsjurken vintage zijn steeds populairder geworden in de afgelopen jaren. De enige reden waarom ze zo populair is omdat het helpt een bruid te maken een unieke en toch mooie stijl verklaring. In sommige gevallen zijn ook praktisch deze jurken omdat een bruid kan potentieel pickup haar oma’s jurk en dragen zonder te kijken vreemd nog geld te besparen. Echter, als je gaat om een vintage jurk te kopen zijn er een paar dingen die je moet weten.

vintage

Begin met het kennen van de jurk tijdperk

Nu, is dit een goede plek om te beginnen, tenzij u al weet welk tijdperk jurk bij u past het beste. Zo zullen vrouwen op zoek naar een slanke en nogal pompeuze uitstraling wilt een jurk uit te kiezen jaren ’40, zal degenen die willen een meer relaxte look van de jaren ’50 mouwloze stijlen meer hun ding te vinden. Doe wat onderzoek online om jurken die je leuk vindt. Google afbeelding zoeken is een goede plek om te beginnen. Zodra u de tijd die u wilt versmald dan alleen op zoek gaan naar een jurk die bij je past.

Als het een budget bruiloft

Vintage jurken kan een hoop kosten als u winkelt bij een designer store. Dat gezegd vintage trouwjurken te vinden zowel online als offline, variërend van kringloopwinkels naar sites veilen. Bij het kopen van kringloopwinkels of online veilingen altijd voor zorgen dat de verkoper vragen of de jurk is in een draagbare toestand, welk materiaal het is gemaakt van en of het zal reparatie noodzakelijk is. Idealiter wil je een jurk die geen reparaties vereist, omdat deze kunnen behoorlijk duur zijn te vinden.

Een aantal inherente problemen met vintage jurken

Als u rond te shoppen voor een vintage trouwjurk je moet je bewust zijn van het feit dat deze niet kan worden gewijzigd. Ook het kopen van verfraaid stoffen betekent dat deze zijn duurder als afwisseling nodig is, in tegenstelling tot effen stoffen. Soms kristallen en kralen zal moeten voorafgaand aan eventuele wijzigingen mogelijk is worden verwijderd. Soms vintage materialen hebben gebreken, zoals vlekken, scheuren en gaten die moeilijk kan zijn om goed te vertellen zonder te kijken naar het probleem op de voet. Dat gezegd soms deze gebreken en tranen zijn een deel van de geschiedenis die voor sommigen is deel van de aantrekkingskracht van de jurk.

Het probleem van de Knockoffs

Bij het kopen van een vintage jurk die u moet zich bewust zijn van het feit dat er imitaties worden verkocht zowel online als offline. Om een knock off plek moet je heel hard kijken naar de voering en de stof. U kunt ook de etiketten controleren om te zien of ze origineel. Oude labels zijn niet alleen genaaid in een jurk. Zorg ervoor dat u vragen met betrekking tot de jurk te vragen, want een echte vintage jurk verkoper zeer gepassioneerd over wat ze verkopen zal zijn en blij zijn om vragen te beantwoorden.

Het verzorgen van de jurk na uw bruiloft

Je moet investeren in een goede vochtwerende en dik motbestendig zak om de jurk op te slaan. Ga eerst het goed droog gereinigd direct na het dragen, want als het is hoe langer gebeitst het zit er des te moeilijker het is om te verwijderen.

Moderne Weddings heeft een van de grootste netwerk van vintage kleding verkopers in Australië. Wij kunnen u helpen de juiste jurk te vinden en ook helpen onderhandelen over een goede prijs. Voor meer informatie bezoek : www.bridesire.nl

Copyright Gatim – Van een Nederlandse vrouwen lifestyle blog 2017